Informatie over Zuidkamp rijopleidingen

Zuidkamp rijopleidingen is een rijschool gevestigd in Den Haag waarbij je terecht kunt voor het volgen van autorijlessen. We staan bekend als een rijschool die veel waarde hecht aan kwaliteit en daarnaast iedere rijles afstemmen op de behoeften van de leerling. Dit betekent dat wij per leerling bekijken wat de beste leermethode is en onze lessen hierop afstemmen. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van innovatieve en bewezen technieken.

ONZE RIJLESSEN

Een rijles duurt bij ons 50 minuten maar uit ervaring blijkt een rijles van 100 minuten het effectiefste te zijn. Zo les je niet te lang waardoor je je concentratie verliest. De lessen worden gegeven door een vaste instructeur met veel ervaring. De instructeur heeft ervaring met allerlei verschillende leerlingen en wij beseffen dan ook als geen ander dat iedere leerling anders is. Om deze reden streven wij er dan ook naar om de rijlessen zo goed mogelijk af te stemmen op de leerling. Onze rijschool is voorzien van meerdere mannelijke en vrouwelijke rijinstructeurs.

Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van een instructiekaart waarin de progressie van de leerling per les wordt bijgehouden. Door dit te doen weet de instructeur iedere les weer met welke onderdelen de leerling misschien wat meer moeite heeft en kan de rijles hierop afgestemd worden.